Efectos De Sonido De Policía

Efectos De Sonido De Policía 1

Handen in de lucht! Dit is de beste politie Geluidseffecten app.

Handen in de lucht! Dit is de beste politie Geluidseffecten app.

Handen in de lucht! Dit is de beste politie Geluidseffecten app. U hebt recht op gratis ringtones nu downloaden. Sit back, pak je Android en beginnen te luisteren naar de meest populaire politie geluiden en geluidseffecten. We zijn zeer ernstig, bieden wij u de politie effecten soundboard met de nieuwste politie ringtones, politie sms geluiden, kennisgeving melodieën en politie alarmen. Luide beltonen en lawaaierige hoorns zijn precies wat je nodig hebt om ieders aandacht te trekken. Onze politie klinkt machine maakt echte politie geluiden, door gewoon simpel toetsenbord aan te raken. Kinderen kunnen spelen politie radio klinkt, en te laten geloven dat iemand van hen is politieagent. Ze kunnen doen alsof ze de politie motorfiets te rijden, zet de politie lichten en politie hoorn en luid toeteren om slechte homo. Iedereen moet stoppen toen de politie met knipperen. Er zijn veel grappige politie geluidseffecten in deze populaire applicatie.

Dit is erg grappige ringtones app. U zult genieten van melodieën. Als je ooit een wens om de politie te spelen had, nu heb je een kans om een ​​echte politieagent zijn. Zet gewoon op uw mobiele telefoon en je zal nieuwste toetsenbord met veel politie-tonen, zoals de gevangenis deur, schieten geluiden, politie sirene, politie vrachtwagen geluid, politie-auto etc. Verscheidenheid van politie ringtones effecten kan nuttig zijn, ook, net als de politie zien hond, straat poluice, fluitje en vele anderen. U kunt de politie grappen te maken met vrienden, en zijn echte politieagent. Je kunt doen wat de politie banen, als je merkt dat iemand iets wil stelen of iets slechts doen. Zet gewoon de politie bellen ringtone: niemand verplaatsen of te bevriezen, of een deel van de politie radio-effecten, en hij zal stoppen. Deze top ringtones kunnen grote politie lawaai te maken. Wijs verschillende tinten voor elk contact en geniet van deze gekke en leuke top geluiden. Emergency sirenes, verdachte geluiden, wapen, auto-ongeluk, politie knipperende of politie alarm - zijn de beste ringtones om iemand bang te maken voor een tijdje. U zult genieten van ringtones. Voor iemand die kan een ontspannende geluiden, alsof iemand liefde natuur muziek. Politie app is voor iemand die houden van plezier en sneller luid ritmes. Veel plezier met deze grappige ringtones.

Deze ontzagwekkende gratis android app is verdeeld in twee secties. Eerste gedeelte behandelt nieuwste ringtones die je kunt installeren als ringtone, of toewijzen leuke ringtones aan elk van uw contacten! De volgende sectie bevat verbazingwekkende sms geluiden en klanken kennisgeving. Nadat u alle ringtones en melodieën hebben geluisterd, kunt u het beste ringtones scheiden in favoriete map. Vergeet niet om meer knop apps gebruiken om te zien wat we te bieden aan u en zorg ervoor dat u altijd de beste geluiden voor je Android toestel!

Belangrijkste kenmerken:

Instellen als ringtone

Asign om contacten

Kies favoriet

Instellen als berichttoon, aanmelding of alarm

Geluid gebruikt in app zijn onder het publieke domein licentie en / of Creative Commons licentie '

App is getest op veel Android-apparaten

Efectos De Sonido De Policía

Download

Efectos De Sonido De Policía 1